Gordijnen in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis

Raamdecoratie in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis

Vloeren in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis

Tebbenhoff Woninginrichting en Corona

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van de overheid. Daarbij heeft de gezondheid van onze klanten en medewerkers vanzelfsprekend de hoogste prioriteit.

 

Raamdecoratie en vloeren kopen in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis bij Tebbenhoff Woninginrichting

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Tebbenhoff Woninginrichting wordt goed beoordeeld.

Wij weten graag hoe onze klanten ons beoordelen. We zijn trots op de beoordelingen die we hebben ontvangen.

Wil je lezen wat onze klanten over ons schrijven of zelf een beoordeling achterlaten? Bekijk dan onze reviews!

Bekijk onze reviews

Raamdecoratie

Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning.

Traplopers

Traplopers, terug van weg geweest.

Behang

Behang, een makkelijk product om je kamer net iets extra's te geven. Bij Tebbenhoff Woninginrichting kun je behang zien van o.a. Eijffinger, BN, Wall is you, Kids walls, Mr. Perswall en Noordwand. 

Vloeren

De keuze voor een vloer is niet altijd een gemakkelijke. Want welke vloer past bij jou? Wat is je stijl en hoe wil je de vloer onderhouden? 

Gezond wonen, gezond leven

Lees meer op deze pagina

Goede beoordeling

De klanten van Tebbenhoff Woninginrichting hebben tevreden recensies achtergelaten en daar zijn we trots op. 

Merken

Bij Tebbenhoff Woninginrichting staan we graag met tips en persoonlijk advies voor je klaar! 

Alles voor jouw raam én vloer!

Maak de persoonlijke beleving in huis compleet met ons ruime assortiment voor raam en vloer. Wij hebben vitrage, gordijnen, inbetweens, verschillende soorten binnenzonwering zoals jaloezieën, rolgordijnen en duettegordijnen. Ook hebben we tapijt, PVC-vloeren, vinyl en linoleum. Onze ervaren adviseurs brainstormen graag met je mee over die nieuwe vloer in visgraat of plisségordijnen volgens de laatste trends. 

Mooie merken bij Tebbenhoff Woninginrichting

Tebbenhoff Woninginrichting zorgt voor een verzameling van eigentijdse vloeren, mooie gordijnen of stijlvolle raamdecoratie van veel mooie merken. Je vindt bij Tebbenhoff Woninginrichting onder andere:

- Luxaflex® - Parade
- Desso - Bonaparte
- Artelux - Marmoleum
- Kendix - Novilon
- De Ploeg - Somfy
- CCbyJab

Persoonlijk advies & alles voor jou op maat gemaakt!

Keuze gemaakt? Onze specialisten komen meten, monteren en leveren alles schoon op. Zachte vloeren, stijlvolle raamdecoratie, luxe uitstraling en spannend combinaties. Creeer sfeer in je huis met de raamdecoratie en vloereng van Tebbenhoff Woninginrichting.

We willen je graag helpen en adviseren en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. We laten je spannende combinaties en stijlvolle gelaagdheid zien en voelen. Met oog voor detail leveren onze vakmensen alles schitterend en schoon op. Je hebt er geen omkijken naar.

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in ons lookbook