0
0

Over Tebbenhoff Woninginrichting

Tebbenhoff Woninginrichting in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Tebbenhoff Woninginrichting neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf? Tebbenhoff Woninginrichting adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan het Vaartplein 4 in 's Gravenzande vindt je onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in behang en gordijnen, binnenzonwering en diverse vloeren.

"TEBBENHOFF WONINGINRICHTING, AL RUIM 100 JAAR JOUW SPECIALIST UIT ‘S-GRAVENZANDE OP HET GEBIED VAN VLOEREN, ZONWERING, GORDIJNEN EN BEHANG".

De historie van Tebbenhoff Woninginrichting

Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren vakmensen. Dit is Robert in de buitendienst. De buitendienst wordt regelmatig versterkt door Jos, René of Marchel. Deze heren zijn onderweg om je vloer, gordijn of zonwering op maat te installeren. In de winkel staan bij ons voor je klaar: Evert Tebbenhoff, Maja Heus-Tebbenhoff, Iris Rosenberg en Saskia Tebbenhoff. Evert is ondernemer, hij heeft het bedrijf van zijn vader over genomen en doet dit nog steeds met erg veel plezier.

Maja, Iris en Saskia zorgen voor advies, styling en productpresentatie. Advies bij je thuis behoort ook tot de mogelijkheden, indien je dat wilt maak dan een afspraak met ons. Vermeld dan graag wel of er ook gemeten moet worden, dan weten wij wie we naar je toe laten komen.

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij met eigen gespecialiseerde stoffeerders en monteurs. Onze stylisten bezoeken regelmatig beurzen en cursussen om op de hoogte te zijn en blijven van de nieuwste trends en productontwikkelingen.

CBW

Ook zijn wij aangesloten bij de branche-organisatie Inretail waarmee je een bepaalde zekerheid hebt bij de aankoop van je producten. Op www.cbw-erkend.nl vindt je hier meer informatie over.

Loop eens binnen in onze winkel in het Westland en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Laat je informeren over de nieuwste trends of laat je adviseren over de juiste kleuren voor jouw interieur. Elke situatie is uniek en biedt de mogelijkheid om er jouw interieur van te maken.

Neem contact op met Tebbenhoff Woninginrichting

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!