Tebbenhoff Woninginrichting adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

In onze moderne showroom aan het Vaartplein in ‘s-Gravenzande vindt je verschillende producten. Wil je de woonkamer opknappen, de slaapkamer opfrissen, het kantoor een ander uiterlijk wilt geven of de complete woning of kantoorpand veranderen? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jou en jouw situatie.

Tebbenhoff Woninginrichting neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf? Tebbenhoff Woninginrichting adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan het Vaartplein 4 in 's Gravenzande vindt je onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in behang en gordijnen, binnenzonwering en diverse vloeren.

"Tebbenhoff woninginrichting, al ruim 100 jaar jouw specialist uit ‘s-Gravenzande op het gebied van vloeren, zonwering, gordijnen en behang".Maak een afspraak

Geef jouw mening over Tebbenhoff Woninginrichting op klantenvertellen.nl


Wij willen graag weten of alles naar wens is geweest. Wil je daarom jouw ervaring delen? Vul je beoordeling in en maak kans op een cheque t.w.v. € 50,-

Klik hier om direct een beoordeling achter te laten!


De historie van Tebbenhoff Woninginrichting

Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren vakmensen. Dit is Robert in de buitendienst. De buitendienst wordt regelmatig versterkt door Jos, René of Marcel. Deze heren zijn onderweg om je vloer, gordijn of zonwering op maat te installeren. In de winkel staan bij ons voor je klaar: Evert Tebbenhoff, Maja Heus-Tebbenhoff, Iris Rosenberg en Saskia Tebbenhoff. Evert is ondernemer, hij heeft het bedrijf van zijn vader over genomen en doet dit nog steeds met erg veel plezier.

Maja, Iris en Saskia zorgen voor advies, styling en productpresentatie. Advies bij je thuis behoort ook tot de mogelijkheden, indien je dat wilt maak dan een afspraak met ons. Vermeld dan graag wel of er ook gemeten moet worden, dan weten wij wie we naar je toe laten komen.

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij met eigen gespecialiseerde stoffeerders en monteurs. Onze stylisten bezoeken regelmatig beurzen en cursussen om op de hoogte te zijn en blijven van de nieuwste trends en productontwikkelingen.


Referenties

Ook zijn wij aangesloten bij de branche-organisatie Inretail waarmee je een bepaalde zekerheid hebt bij de aankoop van je producten. Op www.cbw-erkend.nl vindt je hier meer informatie over.


Loop eens binnen bij de enige ‘Binnen’ winkel in het Westland en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Laat jeinformeren over de nieuwste trends of laat je adviseren over de juiste kleuren voor jouw interieur. Want elke situatie is uniek en biedt de mogelijkheid om er jouw interieur van te maken.