Gordijnen kopen? Tebbenhoff Woninginrichting is dé raamdecoratie specialist

Gordijnen kopen in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis

  • Persoonlijk advies in de winkel
  • Aanvraag stalenmateriaal
  • Inmeten ter plaatse
  • Confectie in het atelier
  • Perfect op maat montage ter plaatse
 
"We hebben keuze uit vele soorten stoffen, kleuren en dessins. Kom de stalen bekijken en voelen in onze winkel. Je bent van harte welkom!"

Gordijnen, in betweens en vitrage bij Tebbenhoff Woninginrichting in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis

Knus, warm en gezellig, dat is een sfeer die je met gordijnen creëert. Je kunt voor een kleur kiezen die goed past bij je inrichting. Maar je kunt er natuurlijk ook een ware eye-catcher van maken. Bij Tebbenhoff Woninginrichting vind je een grote collectie gordijnen, in betweens en vitragestoffen.

Wat jouw woonsmaak ook is, voor elk budget en elke woonstijl is er wel iets moois te vinden. Er is een grote variëteit in kleur, transparantie en dessins. Niet alleen de stoffen kunnen een verschil maken, maar ook op confectiegebied kun je jouw persoonlijke smaak aan de raambekleding geven. Op die manier worden gordijnen bepalend in jouw interieur.

Wil je weten wat het beste in jouw interieur past? Hoe gordijnen in jouw inrichting het best tot zijn recht komen? Kom gerust eens langs bij Tebbenhoff Woninginrichting voor een persoonlijk advies.

Trends in gordijnen bij Tebbenhoff Woninginrichting in 's-Gravenzande

Onze interieurstylisten volgen de laatste trends en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Uiteraard kunnen zij je helpen om de juiste stof uit te kiezen die goed aansluit bij de sfeer in jouw woning of bedrijfspand.

In onze showroom adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jou gekozen stof past. Kom langs bij Tebbenhoff Woninginrichting in 's-Gravenzande voor een advies dat op jouw wensen wordt afgestemd.

Zeilringen, enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi of waveplooi? Wat kies je?

Professioneel gordijnen laten confectioneren door Tebbenhoff Woninginrichting

Als het aankomt op het confectioneren van gordijnen, dan komt het aan op een zeer nauwkeurige klus. Daarom is het belangrijk om jouw gordijnen te laten confectioneren door een professional. De experts van Tebbenhoff Woninginrichting staan voor je klaar om dit voor je doen.

Hoe meer lagen de plooi van het gordijn heeft, des te mooier het gordijn valt. De plooien bepalen dus voor een groot deel hoe het gordijn valt. In onze winkel 's-Gravenzande kunnen we je alles vertellen over de verschillende confectiemethoden. Denk aan zeilringen, enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi, waveplooi en gevoerde gordijnen. 

Maak een afspraak bij Tebbenhoff Woninginrichting in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis en laat je adviseren over de confectiemethode die het best bij jouw gordijnen en interieur past. 

De grote merken van Tebbenhoff Woninginrichting

Bij Tebbenhoff Woninginrichting verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook