Image slide
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Tebbenhoff Woninginrichting
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies, vakmanschap en service bij Tebbenhoff Woninginrichting
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Functionele shutters bij Tebbenhoff Woninginrichting
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie
  1. Home breadcrumb
  2. Raamdecoratie breadcrumb
  3. Shutters

Shutters bij Tebbenhoff Woninginrichting in 's-Gravenzande; de sfeervolle raambekleding

Een aanwinst voor elk interieur: shutters. Wat jouw woonstijl ook is, van landelijk tot modern, shutters passen bij vrijwel elke woonstijl. Bij Tebbenhoff Woninginrichting vindt je een groot assortiment kleuren en modellen. In onze showroom praten we je graag bij over de laatste trends en laten je alle mogelijkheden zien.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Hout vs kunststof shutters

Houten shutters zijn te vergelijken met louvre-luiken. Door de duurzaamheid, de isolerende waarde en het gemak in onderhoud, zijn shutters de perfecte raambekleding. Het licht wordt op een mooie manier gefilterd en door de standen van de lamellen kan je op elk gewenst tijdstip de hoeveelheid licht variëren. Een bedieningslat zorgt voor een snelle handeling.


Laat je inspireren

Shutters, naar jouw wens gemaakt

In onze showroom kan je de verschillende mogelijkheden die je in shutters kan verkrijgen aanschouwen. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kan je deze shutters geheel naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen. Laat je verbazen, bij Tebbenhoff Woninginrichting, over de diversiteit op het gebied van shutters.

Kom voor meer informatie eens langs bij Tebbenhoff Woninginrichting in 's-Gravenzande. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren en dessins.


Maak een afspraak met Tebbenhoff Woninginrichting