Een vinyl vloer

Vinyl vloer kopen bij Tebbenhoff Woninginrichting in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Schone oplevering
 
"Onze collecties bestaan uit verschillende kleuren, structuren en dessins. Het beste kun je daarom langskomen in onze winkel. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Vinyl koop je in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis bij Tebbenhoff Woninginrichting

Verend, stil en zacht is een vloer van vinyl in je huis. Vinyl wordt al jarenlang verkocht, maar de kwaliteit is enorm verbeterd. Je hebt keuze uit vele kleuren en dessins, zodat je van je vloer een ware eye-catcher kunt maken.

Tebbenhoff Woninginrichting heeft in zijn showroom nog altijd het vertrouwde product vinyl in zijn assortiment. Kamerbrede vinyl, zoals Novilon is een erg gewild product én een product dat in een woning of bedrijfspand geweldig tot zijn recht komt.

Geniet elke dag opnieuw van een geluidloze en zeer onderhoudsvriendelijke vloer!

Voor meer informatie kun je terecht bij Tebbenhoff Woninginrichting in 's-Gravenzande.

De voordelen van vinyl op een rij

Vinyl is relatief goedkoop, duurzaam, zacht en warm aan de voeten, supergemakkelijk in onderhoud en vochtbestendig (dus geschikt voor keuken en badkamer). Deze vloerbedekking is leverbaar in diverse structuren en dessins zoals geweven structuren en natuurgetrouwe houtprints.

Mits verlijmd op de ondervloer vermindert vinyl contactgeluiden aanzienlijk, erg handig als je kinderen hebt of in een appartement woont.

Vinyl versus laminaat en linoleum

De uitstraling van vinyl is nagenoeg gelijk aan laminaat met als voordeel de demping van het geluid.

In vergelijking met linoleum moet worden gezegd dat een vinylvloer het maximaal twintig jaar volhoudt, terwijl een linoleumvloer gemakkelijk 25 tot 30 jaar blijft liggen.

Daar staat dan wel weer tegenover dat vinyl gemiddeld veel goedkoper is dan linoleum.

Vinyl in kantoren en scholen

Bij de keuze van vinyl in het bedrijfsleven wordt rekening gehouden met de brand- en kwaliteitsnormen.

Wanneer je kiest voor vinyl op banen, kunnen wij na het leggen de naden aflassen en langs de randen afkitten. Daarnaast adviseert Tebbenhoff Woninginrichting altijd om de basisvloer te egaliseren.

Wil je meer informatie over vinyl? Maak een afspraak of kom gerust langs in de showroom van Tebbenhoff Woninginrichting in 's-Gravenzande. We vertellen je graag meer.

Novilon in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis

Novilon is een merknaam van Forbo en zowel in kamerbreed vinyl als in PVC stroken en tegels te verkrijgen.

Een Novilon vloer heeft een Diamond Seal, een laag die beschermt tegen krassen en slijtage en zorgt voor een matte en natuurlijke uitstraling. Hiermee onderscheidt een Novilon vloer zich van andere vinylvloeren.

Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie en verfijning, van strak en eigentijds of van speels en eigenzinnig:

Novilon heeft het allemaal!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook