Kendix

Kendix: gordijnen van originele materialen en kleuren

Advies over Kendix

Kendix gordijnen kopen in ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis

Bij Tebbenhoff Woninginrichting zoeken de adviseurs samen met jou Kendix gordijnstoffen voor jouw woonstijl. Kendix mixt op originele wijze allerlei materialen en kleuren. Vanuit deze basis zijn prachtige dessins ontstaan. Durf jij de spannende combinaties aan? Kom eens neuzen bij ons in de winkel in 's-Gravenzande.

Kendix biedt keuze uit meer dan 800 kleuren en dessins. Dit in combinatie met soorten stof maken de mogelijkheden eindeloos. Kendix is hét voorbeeld van hoe lichtspel het wooncomfort bepaalt. De gordijnstoffen en dessins zijn gericht op consumenten die gaan voor exclusiviteit.

Kendix Allure gordijnen in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis

De tweede collectielijn van Kendix draagt de toonaangevende naam ‘Allure’. Het gaat hier om rijke ontwerpen die geïnspireerd zijn op de Hollandse meesters van weleer gecombineerd met een hedendaagse twist van Dutch Design.

Kendix heeft met Allure een middenweg gevonden tussen het minimalistische van de moderne tijd en de weelde van de klassieke stijl.

Een Kendix gordijn voor elke kamer bij Tebbenhoff Woninginrichting in 's-Gravenzande

Tebbenhoff Woninginrichting brengt luxe en exclusiviteit in jouw huis met Kendix. Combineer jouw favoriete kleuren, dessins en comfort in de mooiste gordijnstoffen van Kendix. De koffie staat klaar in 's-Gravenzande.

Persoonlijk interieuradvies

Tebbenhoff Woninginrichting, jouw Kendix specialist in de regio ‘s-Gravenzande, Westland, Hoek van Holland en Maassluis.

Tebbenhoff Woninginrichting is dé Kendix specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Kendix gordijnen. Transparant, inbetween, weefstof, drukstof en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in 's-Gravenzande naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Ons atelier maakt jouw Kendix gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook