Duo rolgordijn verduisterend in `s-Gravenzande

Kies uit verschillende stoffen en kleuren voor de mooiste verduisterend duo rolgordijn.

Vanaf prijs is voor de maat 100x160 cm.

 

€ 520,00

De verduisterende functie van dit duo rolgordijn wordt standaard uitgevoerd in banen van een verduisterende en transparante stof. Hierbij zitten de twee rollende stoflagen strak tegen elkaar aan, voor de maximale verduistering. De afwerking van het duo rolgordijn wordt uitgevoerd in een stijlvolle koof met bijbehorende onderlat. Hierdoor word het licht zoveel mogelijk geweerd, ideaal voor je slaapkamer of op een locatie waar geen lichtinval is gewenst.

Het duo rolgordijn kent drie verschillende standen:

• open, voor vrij doorzicht
• halfopen, voor gefilterde lichtinval
• gesloten, voor maximale lichtwering en privacy

Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.

Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed. Naast de standaard maten kunnen we de duo rolgordijnen ook op maat leveren. We komen graag bij jou de ramen opmeten en zorgen voor de levering en montage. In onze winkel vind je een uitgebreide stalencollectie om inspiratie op te doen.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken Getoond:
- model zwart verduisterend - met koof en verduisterende onderlat
- model grijs verduisterend - met koof en verduisterende onderlat
Merk Huiscollectie

Nog geen resultaten