Rolgordijnen kopen? Tebbenhoff Woninginrichting in de regio 's-Gravenzande en Westland is expert op het gebied raamdecoratie

Als je op zoek bent naar een neutraal rolgordijn, of eentje met een flamboyant dessin, bij Tebbenhoff Woninginrichting hebben we heel veel soorten, maten, kleuren en motieven. We staan klaar om je te adviseren over welk rolgordijn bij jou past. Uiteraard maken we deze keurig op maat. Kom je een kijkje bij ons in de regio 's-Gravenzande en Westland nemen? Je bent van harte welkom.

Image slide

De mooiste rolgordijnen koop je bij Tebbenhoff Woninginrichting in de regio 's-Gravenzande en Westland

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Tebbenhoff Woninginrichting bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Voor iedere woonstijl zijn er vele mogelijkheden en vele manieren van afwerking of bediening. Hierdoor kan je jouw rolgordijn een persoonlijk accent geven aan je interieur.

Kom bij Tebbenhoff Woninginrichting in 's-Gravenzande eens kijken naar de mogelijkheden.


Bekijk de rolgordijnen collectie

Voordelen rolgordijnen

Om rolgordijnen op te hangen kent verschillende voordelen.

Verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en dessins:

- Duurzaam
- Isolerende werking
- Geluiddempend effect

Kom langs bij Tebbenhoff Woninginrichting in 's-Gravenzande om meer voordelen, adviezen en tips te horen over rolgordijnen.


Laat je inspireren

Brandveilige en vlamvertragende rolgordijnen in de regio 's-Gravenzande en Westland

Tebbenhoff Woninginrichting bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Zo kan jouw bedrijfspand ook profiteren van de decoratieve werking van rolgordijnen.

In onze showroom laten wij je graag de verschillende collecties en mogelijkheden zien. Kom langs bij Tebbenhoff Woninginrichting in 's-Gravenzande.


Maak een afspraak met Tebbenhoff Woninginrichting